Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Muslinger som i charentes

Muslinger som i charentes, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Muslinger - Blåmuslinger

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1000 g.friske blåmuslinger
40 g.smør
2 spsk.frisk brødkrumme
1 spsk.hakket persille
1 fedhvidløg, knust
1 flået tomat
 


Opskrift:

Muslingerne skrubbes grundigt med en stiv børste. Hvis nogle ikke vil lukke sig, kasseres de.

Muslingerne sættes over i en tør gryde under låg og dampes til de har åbnet sig, 7-8 min. Muslingerne tages ud af skallerne. Hvis enkelte ikke har åbnet sig kasseres de.

På en pande sauteres muslinger, brødkrummer, persille, hvidløg samt den finthakkede tomat i smørret. Smages til med salt og peber og serveres.

Tips:

Muslingerne afgiver selv væde til dampningen. Denne suppe, der har en god kraftig smag, kan sies, fryses ned og senere bruges som fond til en sauce eller fiskesuppe.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (8 stemmer)

Opskriften er vist 18053 gange,
og udskrevet 276 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu