Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Dampede ramsløg i sennepsmarinade

Dampede ramsløg i sennepsmarinade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Ramsløg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
8 heleramsløg
1 dl.olie
 spsk.eddike
1 spsk.sennep
2 spsk.fløde
 Salt
 peber
 
 
Opskrift:
Ramsløgene skylles let under hanen og rodtrevlerne fjernes. Løgene dampes 8-10 minutter og tages op med hulske. De lægges på et fad, dressingen rystes sammen og hældes over løgene. Spis dem som garniture til lyst kød

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 11854 gange,
og udskrevet 252 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

grethen  -  2010-06-18 11:15:29
undskyld mig men hvad er et helt ramsløg, er det planten, løget, eller blomsten?