Tag kødet fra sildefileterne ( fjern skind ) og kom det i en blender. Start blenderen, fløden hældes i en tynd stråle der i, det er meget muligt at alt fløden ikke bliver brugt, det er efter ønsket om konsistens af moussen.
Resten af ingredienser vendes i.
Denne sildemousse er nem og meget lækrere. Bag f.eks. en lille kvadratisk
butterdej op og flæg den halvt igennem og sprøjt Moussen ind i. På denne måde vil den tage sig flot ud på en buffet eller Som en forret
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 10412 gange, og udskrevet 169 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider