Vårsild
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Indsendt : Red : |
|
|
1 kg. sild renses, filetteres og skindet trækkes af.
De lægges i en lage af 1 dl. eddike, 1 spsk. olie, 1 spsk. groft salt, ½ spsk. sukker, ½ tsk. stødt hvid peber og heri vendes sildene godt.
Der kommes klippet dild over, og det hele stilles koldt et døgn.
De serveres med kogte kartofler og en sovs af 1 spsk. sennep, 1 spsk. sukker, 1½ spsk. eddike, 1 tsk. HP-sauce, 1 dl. olie og fintklippet dild.
Rugbrød til - og det er vel overflødigt at sige, at der skal øl og snaps til!
|
|
Opskriften er vist 9247 gange,
og udskrevet 149 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne