Sherry sild

Sherry sild, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 8 Pers.
FrokostRet : Frokost - Frokostsild

Hovedingrediens : SildeFisk - Sild

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Sherry sild, billede 4 Sherry sild, billede 1 Sherry sild, billede 2 Sherry sild, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Marineret kryddersild Stor sildefilet 80 gram
alm. sildefilet 60 gram

Beregn 1 alm. sildefilet pr. person til frokost.
3 dl. Sherry. tør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 spsk. Eddike 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
140 gram Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
2 Drueagurk. syltet 1 syltet drueagurk vejer ca. 60 gram, og 1 dl. hakket drueagurk vejer ca. 80 gram.
400 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Opskrift:
Sherry, eddike, tomatpuré samt peber blandes til en lage.

Sildefileterne lægges heri. hak agurken og løget i små tern; drys det i lagen og lad sildene trække ca. 2 døgn inden servering.

Ved servering pyntes med løgringe og dild.





karakterer:
Opskriften er vist 63217 gange,
og udskrevet 859 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 7915 (1884 kcal)
KJ pr. Pers. 989 (235 kcal)
Vægt ialt 1520 gram
Vægt pr. Pers. 190 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 520 KJ (123 kcal)
Protein 5.0 gram
Fedt 5.1 gram
Kulhydrat 9.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu