Krakka-sild

Krakka-sild, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

FrokostRet : Frokost - Frokostsild

Hovedingrediens : SildeFisk - Sild

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 Store sild (nedsaltede)
 
Opskrift:
Sildene udvandes i vand eller sødmælk i ca. 12 timer fra om aftenen til om morgenen. Skyl hver sild et øjeblik under vandhanen og tør dem let i et viskestykke. Der må ikke være noget indvendigt tilbage. Krak sildene over gløder fra bål eller grill og spis dem varme med masser af rugbrød og sennep til. Øl og snaps drikkes til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (4 stemmer)

Opskriften er vist 13424 gange,
og udskrevet 134 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Ivar Koefoed-Nielsen   -  2016-05-04 15:55:40
Krakket sild har intet at gøre i mælk -puuhaa At udvande sild til krakket sild er for børn under 10 år Udvanding af sild bruges til saltstegte sild Oprindeligt blev sildene saltet med indvolde og ben idag er de rensede men bør saltes og steges med ben

Per  -  2010-05-17 13:43:31
Krak hvad betyder det?? Har fundet noget på norsk som kunne tyde på at det betyder at hænge på pind, så måske blot sildene skal hænge/stege over gløder på bålet.