Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links
















Krakka-sild

Krakka-sild, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

FrokostRet : Frokost

Hovedingrediens : SildeFisk

SildUkendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 Store sild (nedsaltede)
 


Opskrift:

Sildene udvandes i vand eller sødmælk i ca. 12 timer fra om aftenen til om morgenen. Skyl hver sild et øjeblik under vandhanen og tør dem let i et viskestykke. Der må ikke være noget indvendigt tilbage. Krak sildene over gløder fra bål eller grill og spis dem varme med masser af rugbrød og sennep til. Øl og snaps drikkes til.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 10805 gange,
og udskrevet 80 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Ivar Koefoed-Nielsen   -  2016-05-04 15:55:40
Krakket sild har intet at gøre i mælk -puuhaa At udvande sild til krakket sild er for børn under 10 år Udvanding af sild bruges til saltstegte sild Oprindeligt blev sildene saltet med indvolde og ben idag er de rensede men bør saltes og steges med ben


Per  -  2010-05-17 13:43:31
Krak hvad betyder det?? Har fundet noget på norsk som kunne tyde på at det betyder at hænge på pind, så måske blot sildene skal hænge/stege over gløder på bålet.