Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links
















Citronsild 3

Citronsild 3, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
FrokostRet : Frokost

Hovedingrediens : SildeFisk

SildUkendt oprindelseslandKilde : Sildesiden

Indsendt :


Citronsild 3, billede 4 Citronsild 3, billede 1 Citronsild 3, billede 2 Citronsild 3, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
250 gram Marineret sildefileter Stor sildefilet 80 gram
alm. sildefilet 60 gram

Beregn 1 alm. sildefilet pr. person til frokost.
   
  Lage
0.5 dl. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 spsk. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

2 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 Citron, skal og saft heraf saften af 1 citron er beregnet til 0.4 dl eller 40 gram, hertil kommer 10 gram skal.
1 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
   
  Pynt:
0.55 Citron 1 citron vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
   


Opskrift:

Sildefileterne drypper godt af.

Løget hakkes fint, de gule skal af citronen rives fint, og saften presse ud. Alle ingredienserne til lagen piskes sammen og hældes over sildene.

Der pyntes med de tynde citronskiver.

Sildene trækker i køleskab i et par døgn.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 23130 gange,
og udskrevet 399 gange.


Energi:
KJ total 5329 (1268 kcal)
KJ pr. Pers. 1332 (317 kcal)
Vægt ialt 625 gram
Vægt pr. Pers. 156 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 852 KJ (203 kcal)
Protein 5.2 gram
Fedt 13.8 gram
Kulhydrat 15.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Anita E.  -  2008-03-28 07:54:51
En MEGET lækker opskrift, den smager dejligt og frisk af citron. Til diabetes dampede jeg rødspættefileter og halvverede olien i dressingen og erstattede sukkeret med flydende Hermesetas, og så havde jeg en lækker fiskeret til én af vores venner med sukkersyge.