Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Stegt lammekølle II

Stegt lammekølle II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 Udbenede, snørede lammekøller ca 2 kg
2 tsk.Tørret rosmarin
2 tsk.Groft salt
 Friskkværnet peber
 
 
Opskrift:
Tør køllen af med køkkenrulle og gnid dem med rosmarin, salt og peber. Læg dem i bradepanden på en rist og sæt den nederst i ovnen.

Steg lammekøllen ved 200 garder i ca 2 timer og mål med et stegetermometer kødets temperatur. Kødets centrumstemperatur skal vise ca 70 grader, før lammekøllerne er færdige.

Sæt dem tilbage i ovnen. Sluk og lad køllerne stå 15 min. Tag dem derefter ud og lad dem hvile tildækket i 15 min.

Server lammekøllerne til marineret Feta-salat.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (4 stemmer)

Opskriften er vist 10641 gange,
og udskrevet 212 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu