Appelsinsild
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Kilde : Sildesiden Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Der koges en lage af vand, eddike og appelsinsaft og fintrevet appelsinskal der så hældes over silden.
Der pyntes med strimlet appelsinskal og tynde løgringe. |
|
Opskriften er vist 44092 gange,
og udskrevet 694 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne