Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links
















Stegt sennepssild

Stegt sennepssild, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

FrokostRet : Frokost

Hovedingrediens : SildeFisk

SildUkendt oprindelseslandIndsendt :


Stegt sennepssild, billede 4 Stegt sennepssild, billede 1 Stegt sennepssild, billede 2 Stegt sennepssild, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
400 g.ferske - udbenede - sild
1 bdt.hakket persille
 Dijon sennep
 rugmel
 salt
 peber
100 g.smør
 
 Lage:
1 l.eddike
50 g.sukker
1 snittet løg
2 1/2 spsk.peberkorn
 hvid peber
 
 Pynt:
2 rødløg i ringe
100 g.smørristede kapers
 


Opskrift:

Lagen koges med de forskellige ingredienser og koges ind til det halve, sigtes.

Persillen blandes med sennep, og det smøres på indersiden af de skyllede, tørrede sild. De krydres med salt og peber, foldes og vendes i rugmel. Steges lysebrune i smør og kommes i et ovnfast fad. Lages hældes over og de trækker i ca. 6 timer.

Varmes i en forvarmet ovn ved 225 grader C. alm. ovn.

Serveres med groft rugbrød og Dijonsennep.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (3 stemmer)

Opskriften er vist 20920 gange,
og udskrevet 318 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2017-05-11 09:26:14
alt for syrlige