Ungarsk fiskegratin

Ungarsk fiskegratin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Gratin

Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet

Oprindelsesland : Ungarn

UngarnIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 storeløg
1-2 grønne peberfrugter
15 g.margarine
400 g.friske tomater eller 1 ds flåede tomater
1 tsk.salt
1 spsk.paprika
 
0.75 kogte, pillede kartofler
600 g.rødspættefileter
1 tsk.salt
1 bægercreme fraiche 18% (175 ml)
1 dl.vand
0.5 tsk.paprika
 
 
Opskrift:
Løg og peberfrugter skæres i tynde skiver, som svitses i margarinen. Tomaterne skæres i mindre stykker og tilsættes. Blandingen småkoger 5-10 min., til noget af væden er fordampet. Smages til med salt og paprika.

Kartoflerne skæres i skiver. Rødspættefileterne drysses med salt. Kartofler, peberblanding og fisk kommes lagvis i et ildfast fad. Begynd og slut med kartofler og peberblanding, så fisken kommes i midten. Crème fraîche, vand og paprika piskes sammen og hældes over.

Fadet stilles i ovnen på midterste ribbe 30-40 min ved 225C.





karakterer:
Opskriften er vist 15944 gange,
og udskrevet 552 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
smager skønt med oreganobrød