| |
|
Pastasalat med pinjekerner og safransauce
Pastasalat med pinjekerner og safransauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
300 | g. | frisk fusili eller 200 g tørrede pastaskruer 300 g. frisk fusili eller 200 g tørrede pastaskruer | | | vand vand | | | salt salt | 50 | g. | pinjekerner 50 g. pinjekerner | 1/2 | | agurk 1/2 agurk | | | brøndkarse brøndkarse | | | salatblade salatblade | | | | | | Sauce: Sauce: | 1/8 | g. | safran 1/8 g. safran | 1 | spsk. | vand 1 spsk. vand | 1 | dl. | god mayonnaise 1 dl. god mayonnaise | 1 | dl. | flødeyoghurt 9% 1 dl. flødeyoghurt 9% | | | cayennepeber cayennepeber | | | paprika paprika | | | salt salt | | | |
| |
Kog pastaen efter anvisningerne på pakken og lad den dryppe af.
Rist pinjekernerne gyldne på en tør pande eller i mikroovn. Skær agurken i bjælker. Hæld vandet over safranen og lad den trække i 2-3 minutter.
Rør ingredienserne til saucen sammen og smag til med krydderier og salt.
Bland pasta, agurk og pinjekerner med saucen. Anret salaten i en skål eller porionsvis på tallerkner og pynt med nogle salatblade og brøndkarse.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5
(3 stemmer)
Opskriften er vist 12313 gange, og udskrevet 266 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|