frisk conchiglie pasta 150 g. frisk conchiglie pasta
Dressing: Dressing:
3/16
dl.
hvidvinvinaigre 3/16 dl. hvidvinvinaigre
1/3
dl.
jomfruolivenolie 1/3 dl. jomfruolivenolie
evt. lidt hvidvin evt. lidt hvidvin
salt salt
peber peber
1/2
kg.
friske blåmuslinger 1/2 kg. friske blåmuslinger
3
fed
hvidløg 3 fed hvidløg
2
spsk.
jomfruolivenolie 2 spsk. jomfruolivenolie
1/2
dl.
tør hvidvin 1/2 dl. tør hvidvin
100
g.
rejer 100 g. rejer
1/2
rød peberfrugt 1/2 rød peberfrugt
purløg purløg
bredbladet persille bredbladet persille
salt salt
peber peber
Opskrift:
Pastaen koges al dente, og skyles i koldt vand.
Ingredienserne til dressingen røres sammen.
Muslingerne skrubbes. Hvis de er rensede, skal de bare skylles. De skal lukke sig under skylning. Kassér dem der ikke lukker sig.
De knuste hvidløg sauteres (svitses et øjeblik i olivenolien, men må ikke blive brune). Dernæst tilsættes de vaskede muslinger og efter et minut hvidvinen. Det hele dampes, samtidig med at det omrystes, under låg i 2 min.
Derefter afkøles muslingerne hurtigt i suppen og rejer samt fintstrimlede peberfrugter tilsættes. Suppen tilføres en passende mængde dressing og smages til med salt/peber. Bland nu pastaen med dressingen, og anbring de hele muslinger på toppen.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 10636 gange, og udskrevet 169 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider