Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Pastasalat med bacontern

Pastasalat med bacontern, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
SalatRet : Salat - Pastasalat

Hovedingrediens : Pasta - Pasta

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Pastasalat med bacontern, billede 4 Pastasalat med bacontern, billede 1 Pastasalat med bacontern, billede 2 Pastasalat med bacontern, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
300 gram Pastaskruer
200 gram Bacon i tern
1 glas Champignon, glas 1 glas champignon vejer ca. 280 gram, 170 gram drænet vægt.
200 gram Agurk 1 mellem agurk vejer ca. 300 gram.
200 gram Majs. kerner. konserves 1 dl. afdryppede majskerner fra dåse vejer ca. 60 gram.
   
3 dl. Creme fraiche 18 % 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Opskrift:
Skruerne koges, skylles med koldt vand så de ikke klister sammen.
Baconen steges på en pande, tages op og lægges på fedtsugende papir.
Steg champignonerne i baconfedtet, tag op og læg på fedtsugende papir. Agurkerne skæres i tern.

Når alt er kølet af, blander man det hele sammen i en stor skål.

Creme fraichen blandes i.

Tips:

I creme fraichen bruger vi lidt hvidløg men man kan jo selv bestemme hvad man vil putte i.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (43 stemmer)

Opskriften er vist 228414 gange,
og udskrevet 3563 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 10260 (2442 kcal)
KJ pr. Pers. 2565 (610 kcal)
Vægt ialt 1370 gram
Vægt pr. Pers. 342 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 748 KJ (178 kcal)
Protein 6.5 gram
Fedt 7.8 gram
Kulhydrat 21.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Kenneth Rasmussen  -  2018-05-12 13:31:25
Uden champignon og med lidt hvidløgsdressing i, så bliver den rigtig lækker. Kan anbefales! :)

ST  -  2010-01-05 18:24:58
Friske champignon i stedet for. og lidt karry i retten også. Så er den helt perfekt :-)