Skruerne koges, skylles med koldt vand så de ikke klister sammen.
Baconen steges på en pande, tages op og lægges på fedtsugende papir.
Steg champignonerne i baconfedtet, tag op og læg på fedtsugende papir.
Agurkerne skæres i tern.
Når alt er kølet af, blander man det hele sammen i en stor skål.
Creme fraichen blandes i.
Tips:
I creme fraichen bruger vi lidt hvidløg men man kan jo selv bestemme hvad man vil putte i.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.5
(43 stemmer)
Opskriften er vist 230736 gange, og udskrevet 3599 gange.
Energi:
KJ total 10260 (2442 kcal)
KJ pr. Pers. 2565 (610 kcal)
Vægt ialt 1370 gram
Vægt pr. Pers. 342 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 748 KJ (178 kcal) Protein 6.5 gram Fedt 7.8 gram Kulhydrat 21.3 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Kenneth Rasmussen - 2018-05-12 13:31:25 Uden champignon og med lidt hvidløgsdressing i, så bliver den rigtig lækker. Kan anbefales! :)
ST - 2010-01-05 18:24:58 Friske champignon i stedet for. og lidt karry i retten også. Så er den helt perfekt :-)
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider