Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Omelet med asparges

Omelet med asparges, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Omelet

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 æg
2 spsk.vand
2 tommelfingertykke hvide asparges
1 tsk.frisk krydderurt efter eget valg
 lidt smør til stegningen
1 humpel rugbrød
 


Opskrift:
Sæt rigelig letsaltet vand over til at koge aspargesene i. Skræl dem fra hoved mod fod. Kog dem i ca. 2 min. kort før omeletten skal serveres. Pisk æg og vand godt sammen og krydr med peber. Smelt smør på en lille pande, gerne med teflon og hæld æggemassen på. Ryst panden hele tiden ind til æggemassen har sat sig, drys med salt og frisk krydderurt og fold omeletten om de hvide asparges. Server med brød, sennep og f.eks tomatsalat.

karakterer:
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 15784 gange,
og udskrevet 228 gange.
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu