Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Mazerinkage

Mazerinkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

Kager i formRet : Kager i form - Springformkage

Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Mazerinkage, billede 4 Mazerinkage, billede 1 Mazerinkage, billede 2 Mazerinkage, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
150 g.ren rå marcipan
100 g.rørsukker
125 g.smør
3 æg
75 g.hvedemel
 


Opskrift:
Marcipanen og sukkeret røres sammen. Blødt smør røres i indtil massen bliver lys og ensartet. Æggene piskes i et af gangen. Til sidst røres melet i, og dejen hældes i en let smurt springform, hvorefter den bages ved 170 grader C. alm. ovn i ca. 45 min.

Kagen afkøles og dekoreres med drysset flormelis, chokolade - pyntes med slik og/eller små stykker konfekt. Og selvfølgelig fødselsdagsflag.



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (66 stemmer)

Opskriften er vist 47107 gange,
og udskrevet 1436 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)

Kommentarer

  -  2016-10-08 18:41:47
Hvor stor en form skal man bruge ????

Monica Hansen   -  2016-06-30 05:26:53
Hvilken størrelse springform er der brugt?

Hanne  -  2012-03-11 11:38:21
Jeg puttede grøn frugtfarve, det syntes børnene var enormt sejt;)

Lone  -  2010-04-28 20:20:15
Jeg har netop bagt denne lækre kage. Jeg brugte percipan i sedet for marcipan. Det er "tysk discount marcipan", lavet på abrikoskerner i stedet for mandler. Det er ganske uegnet til konfekt, men er rigtig god i kager da den er mere skarp i smagen end marcipan. Min kage fik dejlig marcipansmag og lækker konsistens

Heidi  -  2009-10-11 12:47:36
.Super tror måske jeg vil lave den, den lyder til og være god. Hvor dyr er den ca. og lave??

Tania  -  2008-03-22 18:38:18
Tror man er så vant til den kunstige smag, at man let kommer til at synes at denne kage simpelthen smager af for lidt, fordi man ikke er vant til mazarinkager som smager af ægte marcipan! Jeg vil derfor anbefale at man kommer et par dråber mandel essens i for at give et lille pift...

Brith  -  2007-05-25 17:06:39
Den er rigtig go......kan sagtens anbefales...uumm

Simon 14 år  -  0000-00-00 00:00:00
Det er noget at det beste jeg har smagt men det er første gang jeg selv har lavedet den og den smager lige så godt som den man kan købe ( men vi hade ikke noget rørsukker så vi brugter admindelig sukke men den smager lige så godt ;-) )

R andi  -  0000-00-00 00:00:00
Hvor mange stykker får man ud af en sådan kage, når man vil serverer den som dessert til kaffen?

Dorte  -  0000-00-00 00:00:00
skuffelse! dyr at lave, en sandkage med LIDT mandellicens ville smage af mere.

Christina  -  0000-00-00 00:00:00
super lækker kage, syndes den smager bedst dagen efter den er bagt... mums...

Carina  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg har også lavet denne herlige kage. Den er helt i top! Prøv med smeltet chokolade som glasur drysset med kokosmel - lækkert!

Jytte  -  0000-00-00 00:00:00
Tøv ikke med at lave denne kage! Den skal smages. Det er en fryd for smagsløgene ( :

fødselaren  -  0000-00-00 00:00:00
min mor lavde dene kaje. den var suverent godt. god til føsdag. altid bruge dene opscrift.

Anna  -  0000-00-00 00:00:00
Hej jeg har lavet kagen! Den smager rigtig godt men den er bare meget dyr i forhold til at man kan købe den for en tier i superbrugsen. Og man kan også putte almindelig smeltet chokolade på kagen som glasur

Laura  -  0000-00-00 00:00:00
Helt sikkert. Det er det samme

Anna  -  0000-00-00 00:00:00
Kan man anvende almindelig sukker istedet for rørsukker??