Chokoladefragilité

Chokoladefragilité, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12

Kold DessertRet : Kold Dessert - Fraglite

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 dl.æggehvider
200 g.flormelis
300 g.mandelmel
 
 Fyld
2 1/2 dl.flødeskum
2 bl.husblas
250 g.mørk chokolade
2 æg
100 g.sukker
 saft og skal af 1/2 appelsin
 
Opskrift:
Bunde:
Æggehviderne piskes til marengs under tilsætning af flormelis. Vend marengsmassen med mandelmelet. Fordel dejen i 2 smurte springforme. Bages i 30-40 min. ved 175 grader.

Creme:
Æggene piskes lyse med sukker og røres sammen med den smeltede chokolade samt appelsinsaft og skal og smeltet husblas, herefter også flødeskum. De to bunde lægges sammen om cremen i en springform og stilles på køl i 4 timer. Kan evt. fryses og tages ud 10 min. før servering. Kan serveres med fx frugtsorbet og brombærcoulis, som er en blendet sauce af brombær, sødet med flormelis.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (5 stemmer)

Opskriften er vist 15891 gange,
og udskrevet 443 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Susanne  -  0000-00-00 00:00:00
Mums - med jord og vanillesorbet+frisk frugt