Caviarrand

Caviarrand, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 glassort kaviar (100 g)
3 Husblas, blade
100 g.mayonnaise
0.5 citron, saft heraf
0.5 tsk.Karry
1 dl.piskefløde
 salt
 
 rejer
 hårdkogte æg
 tomater
 
Opskrift:
Udblød husblasen i koldt vand og smelt den over vandbad. Rør mayonnaise med citronsaft og karry. Rør husblasen i. Pisk fløden stiv og vend den i mayonnaisen med let hånd sammen med kaviaren. Smag til med salt. Kommes i randform og stivner et køligt sted. Vend kaviarranden ud på et fad og garnér med rejer, æggebåde og tomatbåde. Giv flutes til.





karakterer:
Opskriften er vist 17184 gange,
og udskrevet 462 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu