Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Caviarrand

Caviarrand, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 glassort kaviar (100 g)
3 bladehusblas
100 g.mayonnaise
 saft af ½ citron
½ tsk.carry
1 dl.piskefløde
 salt
 
 rejer
 hårdkogte æg
 tomater
 
Opskrift:
Udblød husblasen i koldt vand og smelt den over vandbad. Rør mayonnaise med citronsaft og carry. Rør husblasen i. Pisk fløden stiv og vend den i mayonnaisen med let hånd sammen med kaviaren. Smag til med salt. Kommes i randform og stivner et køligt sted. Vend kaviarranden ud på et fad og garnér med rejer, æggebåde og tomatbåde. Giv flûte til.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 15305 gange,
og udskrevet 433 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu