Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Paratha

Paratha, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Brød uden gær

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Oprindelsesland : Indien

IndienIndsendt :



Ingredienser:
1 1/2 - 2 dl.hvedemel
1 1/4 tsk.bagepulver
1/4 tsk.salt
1 tsk.olie
1/3 dl.yoghurt
1 æg
2 spsk.vand
 
Opskrift:
Mel og bagepulver sigtes i en skål og blandes med resten af ingredienserne. Hviler i minimum 1 time. Deles i 6-8 stk, og udrulles som en tyk pandekage, på størrelse med en underkop. Bages på pande, i olie eller afklaret smør. Lægges på opsugende papir.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (5 stemmer)

Opskriften er vist 22395 gange,
og udskrevet 409 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

vijay  -  2010-11-12 05:01:23
hej mona dejen skal hvile i en time på grund af den giver bedste smages eller de smages som tør brød

Mona  -  2010-06-05 21:56:25
Jeg kan ikke forstå, hvorfor dejen skal hvile i 1 time. Man plejer at bage brød med bagepulver med det samme. Nogen der ved hvorfor?

Mikael  -  2009-02-14 08:30:27
Så kan man evt. fylde den med spejlæg eller omelet som Pakisatnerne gør.. SUPER YUMMI!!!!

Caroline  -  0000-00-00 00:00:00
Virkelig godt brød! Smager rigtig godt, fordi det er lavet på panden... (: