Paratha

Paratha, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Brød uden gær

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Oprindelsesland : Indien

IndienIndsendt :      Red:


Ingredienser:
1.5-2 dl.hvedemel
1.25 tsk.bagepulver
0.25 tsk.salt
1 tsk.olie
0.33 dl.yoghurt
1 æg
2 spsk.vand
 
Opskrift:
Mel og bagepulver sigtes i en skål og blandes med resten af ingredienserne. Hviler i minimum 1 time. Deles i 6-8 stk, og udrulles som en tyk pandekage, på størrelse med en underkop. Bages på pande, i olie eller afklaret smør. Lægges på opsugende papir.


karakterer:
Opskriften er vist 23421 gange,
og udskrevet 429 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

vijay  -  2010-11-12 05:01:23
hej mona dejen skal hvile i en time på grund af den giver bedste smages eller de smages som tør brød

Mona  -  2010-06-05 21:56:25
Jeg kan ikke forstå, hvorfor dejen skal hvile i 1 time. Man plejer at bage brød med bagepulver med det samme. Nogen der ved hvorfor?

Mikael  -  2009-02-14 08:30:27
Så kan man evt. fylde den med spejlæg eller omelet som Pakisatnerne gør.. SUPER YUMMI!!!!

Caroline  -  0000-00-00 00:00:00
Virkelig godt brød! Smager rigtig godt, fordi det er lavet på panden... (: