Salat nicoise II

Salat nicoise II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

SalaterRet : Salater - Salater

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun, frisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
200 g.tunfilet
50 g.blancherede grønne bønner
1 blødkogt æg
6 cherrytomater
12 sorte oliven
50 g.kogte aspargeskartofler
4 anjosfileter
 lidt salat
 dijon sennep
 hvidvinseddike
 olivenolie
 krydderurter efter eget valg
 
Opskrift:
Sennep, olivenolie og eddike blendes. Heri vendes grønne bønner, oliven, aspargeskartofler i skiver, salat, krydderurter, halverede cherry tomater og anjoser. Tunfilet grilles gylden på pande til den er gylden udenpå - men rå indeni. Tun-fileten deles i to stykker og lægges oven på salaten. Retten pyntes med æg og krydderurter.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 16920 gange,
og udskrevet 437 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu