Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Baconruller

Baconruller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Baconruller, billede 4 Baconruller, billede 1 Baconruller, billede 2 Baconruller, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
400 gram Oksekød, hakket ca. 16% fedt
1 dl. Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
2.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Løg, fintrevet 1 tsk. 6 gram 1 spsk. 18 gram 1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
150 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
   
Opskrift:
Lad rasp og vand trække i ca 5 min Rør derefter blandingen med kød, løg og krydderier efter smag, farsen skal være ret stiv i konsistensen.

Den formes som bøffer lidt høje, der rulles en skive bacon om hver der fæstnes med en tandstiker.

Steg de færdige baconruller i margarine på panden, ryst panden af og til, vend bøfferne så de bliver ensartede stegt.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (14 stemmer)

Opskriften er vist 70220 gange,
og udskrevet 834 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 5959 (1419 kcal)
KJ pr. Pers. 1489 (354 kcal)
Vægt ialt 861 gram
Vægt pr. Pers. 215 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 692 KJ (164 kcal)
Protein 12.3 gram
Fedt 11.2 gram
Kulhydrat 4.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Per  -  2011-09-10 20:34:24
På billedet har vi brugt en kantarelsovs, der kan bruges champinog i stedet.