kyllingekød uden skind 1 kg. kyllingekød uden skind
2
l.
vand 2 l. vand
salt salt
2
porrer 2 porrer
4
gulerødder 4 gulerødder
1/2
selleri 1/2 selleri
1
persillerod1 persillerod
Opskrift:
Sæt kyllingekød i en gryde og dæk med vandet.
Bring det i kog uden låg Skum suppen lige før den koger.
Tilsæt salt.
Kog kødet ved lav varme under låg til den er mør.
Bind en suppevisk af 4-5 grønne porreblade, som lægges om et par blade fra selleri, persillerod eller persille.
Kog visken i suppen ca. 20 min.
Kog gulerødder, selleri og persillerod hele på suppen, og tag dem op når de er møre.
Skær det hvide på porrerne i tynde ringe, men kog dem først senere på suppen.
Tag kødet op, når det er mørt og hold det varmt.
Si suppen igennem et klæde.
Hæld den tilbage i gryden og kog porreringene i den i ca. 5 minutter.
Tilsæt derefter de småt udskårne, kogte grønsager.
Varm forsigtigt suppen, og smag den til med salt.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.2
(14 stemmer)
Opskriften er vist 39432 gange, og udskrevet 488 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider