Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Kyllingsuppe

Kyllingsuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SuppeRet : Suppe - FjerkræSupper

Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 kg.kyllingekød uden skind
2 l.vand
 salt
2 porrer
4 gulerødder
1/2 selleri
1 persillerod
 
 
Opskrift:
Sæt kyllingekød i en gryde og dæk med vandet. Bring det i kog uden låg Skum suppen lige før den koger. Tilsæt salt. Kog kødet ved lav varme under låg til den er mør. Bind en suppevisk af 4-5 grønne porreblade, som lægges om et par blade fra selleri, persillerod eller persille. Kog visken i suppen ca. 20 min. Kog gulerødder, selleri og persillerod hele på suppen, og tag dem op når de er møre. Skær det hvide på porrerne i tynde ringe, men kog dem først senere på suppen. Tag kødet op, når det er mørt og hold det varmt. Si suppen igennem et klæde. Hæld den tilbage i gryden og kog porreringene i den i ca. 5 minutter. Tilsæt derefter de småt udskårne, kogte grønsager. Varm forsigtigt suppen, og smag den til med salt.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (14 stemmer)

Opskriften er vist 38592 gange,
og udskrevet 479 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu