Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Kartoffelfrikadeller

Kartoffelfrikadeller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Kartoffel Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
500 g.kartofler
1 løg
2 æg
 Salt
 Peber
 Margarine
 
Opskrift:
Skræl kartoflerne og løget. Riv dem groft. Bland det revne med æg, salt og peber. - Steges i margarine som almindelige frikadeller.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (19 stemmer)

Opskriften er vist 42609 gange,
og udskrevet 774 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2020-02-29 14:39:19
Næringsberegning mangler😔diabetes1

Schribs  -  2020-01-13 20:49:59
Hvis man følger opskriften bliver det noget værre splat. Det ligner nærmest “klatkager” og hænger stort set ikke sammen. Der står ingen steder at man bør presse væden ud af de revne kartofler. Synes at det er en mangelfuld opskrift.

Erik Kjelgaard  -  2018-04-27 12:09:23
. . . . og lidt mel til at holde sammen på den lidt saftige kartoffelfars.

Erik Kjelgaard  -  2018-04-27 12:07:24
Allehånde giver faktisk et lille "pift" til frikadellerne.

Evy Larsson  -  2018-03-03 15:45:19
kan man ikke bruge kartoffelmos til frikadellerne?

Mona Mønster  -  2017-04-10 15:41:06
Jeg fulgte ikke helt opskriften, havde en rest kartoffelmos, den blandede jeg med æg, forårsløg, + krydderier(efter behov)lidt strimlet skinke, kan også sagtens spises uden kød, men næste gang vil jeg prøve Jeres opskrift, tak.

  -  2011-11-08 22:02:14
Efter at have læst jeres advarsel om for meget væde jeg prøvede at rive kartofler og løg som angivet i opskrift........... men jeg pressede noget af væden ud af kartoffelsnasket i et viskestykke......... og frikadellerne blev PERFEKTE, det er nu min favoritbasis frikadelle...... og den kan kryderes i alle retninger.......... lidt enebær = vildt, lidt soltørret tomat og timian = Italiensk,lidt revet ost i = min favorit....

Dorthe  -  2011-09-19 11:26:41
Det blev da nogle underlige nogen! noget værre sjask. Rev det groft på rivejernet, tilsatte 2 æg og rørte sammen, væde fra kartofler og æggemassen lå som vand i bunden. De hang overhovedet ikke sammen! Stegte selvfølgelig som jeg nu kunne og lavede en omelet at væden.

  -  2010-09-08 19:03:31
Jeg forstår det simpelthen ikke. Nu har jeg prøvet at lave den ret 6 gange 4 gange i et andet køkken (de blev perfekte) og 2 gange i mit eget og hver gang jeg laver dem i mit ejet køkken bliver de rigtig underlige, de vil ikke sidde sammen og de ligner ikke dem jeg laver i et andet køkken overhoved! men de smager ellers super når jeg ikke laver dem i mit eget køkken! :)

  -  2008-02-14 11:05:13
mums men måske endnu et løg! ;o)

kitwa  -  0000-00-00 00:00:00
god kartoffel deller, jeg supplerede med lidt muscatnød

  -  0000-00-00 00:00:00
smager godt, især med lidt revet muskat nød i og hytteost ved siden af