Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Rævesauce

Rævesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Creme Fraiche

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
170 g.god Dijonsennep
170 g.brun farin
 dl.38 % Créme Frâiche
5 g.tørrede dildspidser
1 spsk.salatolie
 


Opskrift:
Bland sennep, farin, salatolie og dildspidser i en gryde, der størrelsesmæssigt kan sættes ned i en større gryde. Dermed kan der laves et vandbad. Fyld så meget vand i den store gryde, at den midre ditto kan være deri uden vandet løber over. Vandet bringes i kog og der dæmpes for styrken, så det kun lige holdes i kog. Den lille gryde placeres deri og skal være der til alt farinen er smeltet. Afkøles og blandes med créme frâiche
karakterer:
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.1    (32 stemmer)

Opskriften er vist 13015 gange,
og udskrevet 199 gange.
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Ita  -  2012-08-28 14:10:52
Er det ikke lidt mærkeligt?

Melina  -  2011-01-26 19:39:14
Hvor kommer navnet fra?