Aspagessuppe

Aspagessuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Rodfrugter - Hvide asparges, konserves

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:

Aspagessuppe, billede 4 Aspagessuppe, billede 1 Aspagessuppe, billede 2 Aspagessuppe, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 dåseaspargessnitter (ca. 450 g)
30 g.smør
3 spsk.hvedemel
7.5 dl.hønsebouillon
2 dl.Karolines piskefløde
½ tsk.groft salt
 friskkværnet hvid peber
400 g.frosne, optøede kødboller
 
Opskrift:
Hæld aspargessnitterne til afdrypning i en sigte - gem aspargesvandet.

Smelt smørret, kom melet i og bag det sammen med aspargesvandet. Tilsæt derefter bouillon og lad suppen koge igennem ca. 5 min.

Hæld piskefløde i og varm suppen op til kogepunktet.

Smag til med salt og peber. Kom aspargessnitter og kødboller i til sidst.

Serveres med Flutes eller kuvertbrød.


karakterer:
Opskriften er vist 69051 gange,
og udskrevet 2208 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (46 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Leif  -  2022-04-11 16:20:42
Lisa - 2010-09-12 17:25:43 Kan man ikk bruge mælk istedet for fløde?? Du kan bruge æggeblommer, se evt "God mad let at lave". Den må så ikke koge... og ikek god at gemme til rester..

Torben  -  2015-07-01 14:14:08
Halløj! Er der ingen her der har hørt om aspargessuppe med rejer! Jummi Jummi :-)

Helle.  -  2013-08-13 10:48:06
Kan man fryse aspargessuppen.

  -  2012-05-13 20:17:53
hvorfor er der kun opskrifter med DÅSEasparges, når jeg gerne vil lave suppen med friske asparges. imj

Malene  -  2011-12-03 12:55:54
Jo der skal da kødboller i! :-)

SKØTT  -  2011-02-21 16:56:53
Der skal da ikke kødboller i aspagessuppe. Men masser af aspages og lidt godt brød til.

Kamila  -  2010-10-11 17:01:09
Jeg lavede suppen med et lille løg og et fed hvidløg i, samt 2 dåser asparges. Det blev lækkert! Det kan anbefales at blende suppen inden servering hvis børn eller voksen ikke er så vilde med hele aspargeshoveder.

Lisa  -  2010-09-12 17:25:43
Kan man ikk bruge mælk istedet for fløde??