Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Aspagessuppe

Aspagessuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Rodfrugter - Hvide asparges, konserves

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Aspagessuppe, billede 4 Aspagessuppe, billede 1 Aspagessuppe, billede 2 Aspagessuppe, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 dåseaspargessnitter (ca. 450 g)
30 g.smør
3 spsk.hvedemel
¾ l.hønsebouillon
2 dl.Karolines piskefløde
½ tsk.groft salt
 friskkværnet hvid peber
400 g.frosne, optøede kødboller
 


Tilbehør:
Flutes eller kuvertbrød.
Opskrift:
Hæld aspargessnitterne til afdrypning i en sigte - gem aspargesvandet.

Smelt smørret, kom melet i og bag det sammen med aspargesvandet. Tilsæt derefter bouillon og lad suppen koge igennem ca. 5 min.

Hæld piskefløde i og varm suppen op til kogepunktet.

Smag til med salt og peber. Kom aspargessnitter og kødboller i til sidst.
karakterer:
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (45 stemmer)

Opskriften er vist 64050 gange,
og udskrevet 2146 gange.
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Torben  -  2015-07-01 14:14:08
Halløj! Er der ingen her der har hørt om aspargessuppe med rejer! Jummi Jummi :-)

Helle.  -  2013-08-13 10:48:06
Kan man fryse aspargessuppen.

  -  2012-05-13 20:17:53
hvorfor er der kun opskrifter med DÅSEasparges, når jeg gerne vil lave suppen med friske asparges. imj

Malene  -  2011-12-03 12:55:54
Jo der skal da kødboller i! :-)

SKØTT  -  2011-02-21 16:56:53
Der skal da ikke kødboller i aspagessuppe. Men masser af aspages og lidt godt brød til.

Kamila  -  2010-10-11 17:01:09
Jeg lavede suppen med et lille løg og et fed hvidløg i, samt 2 dåser asparges. Det blev lækkert! Det kan anbefales at blende suppen inden servering hvis børn eller voksen ikke er så vilde med hele aspargeshoveder.

Lisa  -  2010-09-12 17:25:43
Kan man ikk bruge mælk istedet for fløde??