Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Karibisk majsboller

Karibisk majsboller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse boller

Hovedingrediens : Mel - Majsmel

Oprindelsesland : Karibien

KaribienIndsendt :





Ingredienser:
2,5 dl.mel
2,5 dl.majsmel
25 g.gær
½ tsk.salt
2 æg
2,5 dl.vand
0,5 dl.smeltet smør
2 spsk.flydende honning
1 finthakket rød chili uden kerner
2,5 dl.finthakket rød peber
 
 


Opskrift:

Gær, æg, smør og honning udrøres i vandet. Mel, majsmel , salt, chili og peber ældes i. Stilles til hævning til dobbelt størrelse, evt. koldhævning i køleskab til næste dag. Dejen slås sammen og formes til boller i passende størrelse 30 - 40 stk. Bages ved 210 grader i ca. 25 min.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (7 stemmer)

Opskriften er vist 20377 gange,
og udskrevet 405 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Lars  -  2016-01-03 22:14:44
Jeg brugte mindst dobbelt så meget mel som der står, og der blev kun 16 små boller ud af det. Jeg vil også gerne vide præcis hvordan man udrører smeltet smør i vand - det kan man ikke. De skal hæve et godt stykke tid - mine stod 1½ time uden at hæve til dobbelt størrelse. Men de smager godt (o:


Maria  -  2014-09-14 16:24:08
Mængden af angivet mel er hel skæv. Jeg brugte 6 dl hvedemel og 4 dl majsmel og de blev ikke særligt gode. Der burde så nok have været dobbelt så meget gær også. Opskriften duer ikke, man må prøve sig frem. Kan ikke anbefales.


Birgit  -  2010-08-15 08:34:13
Mel mængden svarer ikke til resten der skulle idejgen, det var en stor skuffelse. håber den bliver rettet i opskriften.


Luise  -  2010-08-08 18:01:04
Der er vist noget galt med mængden af mel...? Jeg tilsatte en del mere mel (ellers var dejen flydende og ret svær at "forme til boller"), alligevel kunne jeg ikke vride mere end 20 små boller ud af portionen!