Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Spejleæg I

Spejleæg I, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2 æg
 stegemargarine
 lidt salt
 lidt peber
 


Opskrift:

Varm en pande op til middelvarme, tilsæt fedtstoffet, vent til det bliver gyldent, hvorefter æggene slås ud på panden, dette gøres nemmest ved at slå æggene behersket mod kanten af panden.

Når æggene er blevet faste, ikke sorte, tages de af og salt/peber drysses over og retten er klar.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (6 stemmer)

Opskriften er vist 7375 gange,
og udskrevet 80 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

le chef  -  2010-12-18 10:11:59
jeg prøver men de bliver hele tiden sorte hmm smager ikke godt ad bad


  -  2009-03-14 14:07:01
hvor mange personer er opskriften beregnet til? jeg får nemlig gæster (vi bliver fire i alt) og så skal opskriften vel ganges op? mvh mesterkokken


  -  2009-01-18 14:15:16
jeg har gjort som du skriver, men jeg ikke få hul på ægget.. hvad gør jeg galt....? hilsen den fortvivlet