Søde Butterdejsskaller med creme og jordbær

Søde Butterdejsskaller med creme og jordbær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Bær - Jordbær

Ukendt oprindelseslandKilde : Karen Volf

Indsendt :     

Ingredienser:
10 Karen Volf Søde Butterdejsskaller
10 Friske Jordbær
 
 Creme:
4 Æggeblommer
2 tsk.Mel
2 spsk.Sukker
¼ st.Vanille
 dl.Mælk.
 
Opskrift:
Æggeblommer, mel, sukker, mælk og vanillekorn hældes i gryde og koges op under konstant omrøring, til cremen er ensartet og har en tyk konsistens. Cremen sættes på køl til den er afkølet. Cremen fyldes i Karen Volf Søde Butterdejsskaller og jordbær skæres på langs og lægges i vifte over cremen.





karakterer:
Opskriften er vist 9120 gange,
og udskrevet 144 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
de er bare så lækkere