Hæld joghurten til afdrypning i et kaffefilter. Sættes i køleskab 6 timer eller natten over.
Hak tomat og rødløg fint. Skær agurken i små terninger.
Halver avocadoen og tag frugtkødet ud med en spiseske. Mos det med en gaffel og bland det straks med limesaften (så avocadoen ikke bliver mørk).
Bland den afdryppede joghurt i mosen sammen med tomat og rødløg. Smag til med hvidløg, tabasco, salt og peber.
Bland tilsidst agurkterningerne i.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(3 stemmer)
Opskriften er vist 12949 gange, og udskrevet 436 gange.
Kommentarer
Jeanette - 2013-04-06 08:31:53 Det er noget at det bedste tilbehør, som jeg nogensinde har smagt
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider