Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Ostekage med vin

Ostekage med vin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Oste - Diverse oste

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 Bund:
100 g.smør
150 g.hvedemel
1 spsk.koldt vand
 
 Fyld:
2 æg
100 g.flormelis (ca 2 dl)
200 g.flødeost naturel
2 spsk.kirsebærvin
 
 Gele:
2 bladehusblas
2 dl.kirsebærvin
 


Opskrift:

Bund:
Smørret skæres i mindre stykker og smuldres i melet. Saml dejen hurtigt med koldt vand. Læg den tildækket koldt i ca 1 time. Rul dejen ud og beklæd en smurt tærteform (ca 22 cm) med dejen.

Fyld:
Pisk æggeblommerne med flormelis og rør det sammen med flødeosten. Tilsæt kirsebærvin. Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtigt ned i osteblandingen. Hæld den over dejen og bag kagen midt i ovnen. Afkøl ostekagen.

Gele:
Husblasen udblødes og smeltes i den varme kirsebærvin, som derefter sigtes over kagen.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 4943 gange,
og udskrevet 82 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Mona  -  0000-00-00 00:00:00
ovntemperatur????


Nanna  -  0000-00-00 00:00:00
Der mangler ovn temperatur og tid