Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kirsebær Ostekage

Kirsebær Ostekage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kager i formRet : Kager i form - Springformkage

Hovedingrediens : Oste - Diverse oste

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
15 grahamskiks
4 spsk.smeltet smør
2 pk.flødeost
2 dl.cremefraiche
2 dl.sukker
1 spsk.citronsaft
1 tsk.vanilieessens
1 glassyltede kirsebær
4 bladehusblas
 


Opskrift:

Bland de smuldrede kiks med smørert og tryk det ned i en smurt springform. Bland flødeosten med cremefraiche, sukker, citronsaft og vanilie og hæld det over kiksebunden. Afkøl i køleskab.

Smelt husblassen og bland den i kirsebærsovsen som hældes over kagen og afkøles i køleskab.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (17 stemmer)

Opskriften er vist 27060 gange,
og udskrevet 825 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Sune  -  2011-03-10 20:45:04
Jeg lavede opskriften med 18% cremefraiche, hvilket resulterede i at det midterste lag i min kage i stedet for at blive fast blev helt flydende. Det smagte okay, men rådet herfra skal helt klart være at bruge en federe cremefraiche. (måske siger det sig selv, men for en uerfaren cheese cake bager som mig selv er det ikke indlysende).


  -  2007-11-15 14:25:50
OBS! Bland det forsigtigt og når det fortyndede husblas skal blandes med kirsebærsovsen så sørg for at det er i en tynd stråle. Husk at være to personer før begyndelsen af dette ellers kan det ”trævle”.