Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lun skaldyrs og aspargestærte

Lun skaldyrs og aspargestærte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Madtærte

Hovedingrediens : Rodfrugter - Grønne asparges

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 portionmørdej
1 bdt.friske grønne asparges
2 pk.hummerhaler (dybfrost)
 frisk hel spinat
1 stortomat
5-6 dl.piskefløde
5-6 hele æg
 salt
 hvidt peber
 


Opskrift:

En mellemstor springform beklædes i bunden med mørdej, prikkes med en gaffel og forbages i ovnen, i ca 10 min. Afkøles. Derefter beklædes siderne med dej, der trykkes godt ned mod bunden. Spinaten dampes i lidt vand, tilsættes lidt salt og peber og når spinaten er faldet sammen trykkes al vand godt fra og afkøles lidt. I knap 1/3 af den beklædte form lægges spinaten, derefter 2/3 af de ukogte grønne asparges,(gem den sidste 3. del til pynt).Så lægges hummerhaler over asparges i springformen. til sidst pyntes skiftevis med den sidste 3. del asparges og tomatbåde i et pænt mønster.( Formen skal fyldes helt op) Piskefløden piskes sammen med æggene, lidt salt og peber. Denne blanding hældes over fyldet i springformen. Bages ved 180-190 grader i ca. ½ time eller til piskefløde-æggeblandingen er stivnet. Tages ud af ovnen og køler af til tempereret og udtages forsigtig af formen. Kan serveres lun eller kold, som forret eller helt lille frokost måltid, pyntes med masser af brøndkarse, og citronbåde




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 9838 gange,
og udskrevet 319 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu