Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Risotto med skaldyr

Risotto med skaldyr, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Risotto

Hovedingrediens : Diverse Skaldyr - Diverse skaldyr

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
3 dl.langkornede ris
3 spsk.olie
1 løg, hakkede
3-4 fintsnittede blegselleristilke
2 tomater, groft hakkede
5 dl.fiskebouillon
 salt
 peber
 
350 g.rejer, krebsehaler og muslinger
 hakket persille, dild eller purløg
 


Opskrift:

Svits risene klare i olie i en gryde. Svits derefter løg og blegselleri. Kom tomater i og tilsæt væden lidt ad gangen. Krydr med salt og peber. Kog 12-15 min. under låg. Kom skaldyrene i til sidst. Varm igennem og servér med hk. grønt på.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (36 stemmer)

Opskriften er vist 38989 gange,
og udskrevet 957 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Lærke  -  2012-08-04 19:51:46
En rigtig god ret som jeg efterhånden har lavet mange gange :)


Christian N  -  2008-01-21 20:06:58
Ovenstående kommer vist meget an på, om skaldyrene har ligget i lage. Jeg synes næsten de smager for meget igennem i sig selv ;)


pine  -  0000-00-00 00:00:00
der mgl lidt smag, så næste gang vil jeg riste skaldyrene i citron og hvidløg inden de kommer i retten.....