rejer, krebsehaler og muslinger350 g. rejer, krebsehaler og muslinger
hakket persille, dild eller purløg hakket persille, dild eller purløg
Opskrift:
Svits risene klare i olie i en gryde. Svits derefter løg og blegselleri. Kom tomater i og tilsæt væden lidt ad gangen. Krydr med salt og peber. Kog 12-15 min. under låg. Kom skaldyrene i til sidst. Varm igennem og servér med hk. grønt på.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.6
(36 stemmer)
Opskriften er vist 40480 gange, og udskrevet 992 gange.
Kommentarer
Lærke - 2012-08-04 19:51:46 En rigtig god ret som jeg efterhånden har lavet mange gange :)
Christian N - 2008-01-21 20:06:58 Ovenstående kommer vist meget an på, om skaldyrene har ligget i lage. Jeg synes næsten de smager for meget igennem i sig selv ;)
pine - 0000-00-00 00:00:00 der mgl lidt smag, så næste gang vil jeg riste skaldyrene i citron og hvidløg inden de kommer i retten.....
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider