Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Røget lammekølle med Flødestuvet spinat

Røget lammekølle med Flødestuvet spinat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Lammekød - Røget lammekølle

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
600-800 g.røget lammekølle uden ben
1000 g.skyllet spinat, nippet for stilke eller 1 pk. helbladet dybfrossen spinat
30 g.smør
 salt
 hvide peber
 evt. 1 knsp. Reven muskatnød
0.5-1 dl.piskefløde
 


Tilbehør:
Evt. også lidt kogte asparges
Opskrift:

Damp spinaten med det vand, der hænger ved. Tag den op, knug den fri for vand eller optø den så meget, at vandet kan knuges af.

Hak spinaten groft med en kniv. Smelt smør i en gryde. Tilsæt spinat, krydderier og fløde. Kog spinaten ved svag varme uden låg i 5-6 min

Tips:

Havesyre kan flødestuves som spinat




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (4 stemmer)

Opskriften er vist 17275 gange,
og udskrevet 424 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2018-01-08 17:08:57
tilbehør brunede kartofler og porserede æg