Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Flødestuvet spinat (frisk)

Flødestuvet spinat (frisk), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Spinat

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Flødestuvet spinat (frisk), billede 4 Flødestuvet spinat (frisk), billede 1 Flødestuvet spinat (frisk), billede 2 Flødestuvet spinat (frisk), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 gram Babyspinat, frisk
   
30 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1.5 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   


Opskrift:

Smelt smør i en gryde. Tilsæt spinat og varm den til den falder sammen, drys mel over og rør det godt ind i spinaten.

Tilsæt piskefløde og kog spinaten ved svag varme uden låg i 5-6 min. Smages til med salt og peber.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (35 stemmer)

Opskriften er vist 332515 gange,
og udskrevet 4076 gange.


Energi:
KJ total 3665 (872 kcal)
KJ pr. Pers. 916 (218 kcal)
Vægt ialt 1143 gram
Vægt pr. Pers. 285 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 320 KJ (76 kcal)
Protein 2.6 gram
Fedt 6.0 gram
Kulhydrat 4.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Helle falkenberg   -  2019-02-03 11:27:44
Jeg elsker det nåede jeg laver det så spiser jeg 500 gram og jeg skal lave det her i dag .jeg spiser 500 gram og jeg glæder mig også


Ole  -  2009-08-02 15:28:36
Fin basisopskrift. HVIS! man har en lille sjat font fra fisken, så kom den endelig i. og ja! En lille squeese sukker gør den ikke ringere. :-)


taxaivan  -  0000-00-00 00:00:00
mangler lidt sukker men ellers kanon


gnp  -  0000-00-00 00:00:00
Det er en glimrende opskrift - bedre end spinat i opbagt sovs.