Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Saltindbagt Fisk

Saltindbagt Fisk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 kg.fisk (med fastkød er bedst f.eks. havørred) med skind og skæl
 
1 kg.salt
 
Opskrift:
Tænd for ovnen (200 grader) mens du gør fisken klar.

Kom ca. 1 cm. salt i bunden af en bradepande som kan rumme fisken og som tåler at komme i ovnen. Så hælder du resten af din kilo salt ovenpå fisken sådan at fisken er fuldstændig dækket af salt. Pas på at der ikke kommer alt for meget salt ind i fiskens åbning (selvfølgeligt har du før renset fisken for indvoldene og skrabbet nyrene væk) ellers bliver den for salt. Sæt den straks i ovnen i 25 - 30 minuter. Så er den færdig!

Server salat, brød, ali-oli og kartoffler til.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (6 stemmer)

Opskriften er vist 14662 gange,
og udskrevet 189 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

P.S.  -  0000-00-00 00:00:00
Der skal bruges GROFT salt - gerne lidt fugtigt

Henning Lanzarote  -  0000-00-00 00:00:00
Den er klart "10" - Her kommer sovsen: Smelt smør i en tykbundet gryde. Mens det bruser kom citronsaft i - lad det bruse af. Kom evt. frisk hakket dild i, eller finthakket rød pebber. Derefter dobbelt så meget piskefløde, som der er smeltet smør. Kog op, reducer til tilpas konsistens. Juster med citronsaft og salt. Giv evt. lidt farve med uægte/ægte safan.