Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Røget lammekølle INFO

Røget lammekølle INFO, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

DiverseRet : Diverse - Diverse

Hovedingrediens : Lammekød - Røget lammekølle

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
 Røget lammekølle
 


Opskrift:

Hel, røget lammekølle kan købes med eller uden ben. Sidstnævnte er nemmest at skære, førstnævnte har lidt kraftigere smag.

Røget lammekølle kan også købes afskåret hos velassorteret slagtere.

Røget lammekølle er en stor delikatesse til frokost, forret og natmad.

Røget lammekølle kan også koges, eller man kan skære af den til nogle anretninger og koge resten.

Det er vigtigt, at røget lammekølle skæres papirtynd, helst på pålægsmaskine, hvis den er uden ben.

Det er nemmest at skære, hvis den er meget kold, eller hvis den har været frosset så knapt optøet.

Man kan godt skære mange skiver af den knapt optøede kølle og derefter fryse den ned i passende portionspakker.

Holdbarhed i dybfryser ca. 3-4 mdr. for udskåret/hel røget lammekølle.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (7 stemmer)

Opskriften er vist 25768 gange,
og udskrevet 246 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2007-08-22 18:27:03
sauce til røgetlammekølle