Solbærgrød
Hovedingrediens : Bær - Solbær Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Solbærrene ribbes, vaskes og koges i vandet under låg ca. 5 min.
Mosen sødes. Jævning og Vaniljesukker røres ud i 1 dl koldt vand og hældes i frugten på en gang og grøden koges 1 min. Den hældes op, drysses med lidt sukker og afkøles. Fløde eller mælk serveres til. |
|
Opskriften er vist 119005 gange,
og udskrevet 2429 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Thorkild Sørensen Haderslev - 2013-07-28 17:34:28 Har for første gang prøvet at lave solbærgrød ! Plukkede ca 2 kg. solbær lod denne portion koge i ½ time smagte til med sukker og kom så 4 skefuld majsstivelse direkte i og lod det koge i 2 min ! Nu står den så på køl udenfor med et dække ovenpå ! glæder mig så til at smage min første lavede solbærgrød :O) Hilsen Thorkild Sørensen Haderslev SMUKKE MOR & CO. - 2012-08-03 17:03:55 Håber det er en mega c-vitamin bombe, da farmand er blevet syg. Jeg tilføjede lidt jordbær (alt frossent) for at søde lidt naturligt. Han har guffet en ordentlig portion allerede. Vi gir otte. Hilsen Pia ;o} mig selv - 2010-08-22 17:26:33 det er god at lave med ribs for det er bedre end solbær syndes nogen så lav det på samme opskrift Natasha - 2009-02-09 16:54:03 DEN ER RIGTIG GOD, OG DEN SMAGER GODT: JEG ANBEFALER DEN HELT KLART..! <3 |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne