Hummersovs

Hummersovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummerhaler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
3/4 l.fiskebouillon
200 g.jomfruhummerhaler, pillede
1-2 tsk.koncentreret tomatpuré
 En skvat fløde
 maizena
 salt
 
Opskrift:
hummerhaler blendes med lidt af suppen, tomatpuré og fløde. Sovsen jævnes med maizena og smages til med salt


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (9 stemmer)

Opskriften er vist 21775 gange,
og udskrevet 361 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Kjeld holbek .  -  2021-01-15 18:55:17
Rigtig god sovs uden så mange dikkedaref. Tilsatte lidt koldt smør inden serveringen og en spiseskefuld cognac til fiskefonden