Champignongratin

Champignongratin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Gratin

Hovedingrediens : Svampe - Champignon

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
500 g.rensede champignoner
1 grofthakket løg
50 g.smør
60 g.hvedemel
1 ½ dl.mælk
1 dl.fløde
2 æg
2 tsk.paprika
 salt
 peber
 
3 spsk.rasp
3 spsk.smør
 
Opskrift:
Svits de skivede svampe i fedtstoffet i en gryde sammen med det hakkede løg. Rør melet i og spæd med mælk og fløde lidt ad gangen, under konstant omrøring.

Tag gryden fra varmen og rør æggeblommer i. Krydr med paprika, salt og peber. Pisk æggehviderne stive og fold dem i.

Kom gratin dejen i et smurt, ovnfast fad, drys med rasp og kom smørklatter på.

Sæt fadet i ovnen ved 175 grader C i ca. 45 min.

Serveres med smeltet smør og en salat


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 14077 gange,
og udskrevet 371 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu