Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Mango-limemousse

Mango-limemousse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kold DessertRet : Kold Dessert - Dessertmousse

Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
1 mangofrugt
 Saft og skal af 1 limefrugt
4 bladehusblas
150 g.sukker
3 æggehvider
 dl.piskefløde eller 2½ dl ymer


Opskrift:

Befri mangokød for den flade sten og skrællen. Riv limeskallen og gem den. Blend mangokød med limesaften.

Udblød husblassen i koldt vand. Opløs sukkeret for jævn varme i en gryde med ½ dl vand. Pisk hviderne stive, tilsæt under kraftig piskning det smeltede sukker og den revne limeskal og straks efter den udblødte husblas. Pisk til skummet er kølet af.

Med fløde:
Pisk fløden stiv. Vend ca. en tredjedel af mangopuréen i flødeskummet. Vend de afkølede hvider forsigtigt i, de to slags skum skal ikke blandes helt. Vend endnu en tredjedel af mangopuréen i moussen og fordel den i 4-5 portionsskåle.

Med ymer: Vend en tredjedel af puréen i ymeren og vend forsigtigt de afkølede piskede hvider i. Vend endnu en tredjedel af mangopuréen i moussen og fordel den i portionsskåle.

Smag den sidste tredjedel af mangopuréen til med sukker og server den til moussen




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (3 stemmer)

Opskriften er vist 15439 gange,
og udskrevet 282 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Sandra  -  2015-01-20 12:09:54
Kan det bruges som fyld til lagkage?