Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Limemousse-tærte med kiwi

Limemousse-tærte med kiwi, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kager i formRet : Kager i form - Tærte

Hovedingrediens : Citrusfrugt - Lime

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
 Dej:
300 g.marcipan
3 æg
 
 Fyld:
4 bladehusblas
3 æg
1 dl.floursukker
1 1/2 lime
2 dl.cremefraiche 18%
 


Opskrift:

Riv marcipanen på råkostjernes grove side og den sammen med æggene. Hæld dejen i en tærteform med løsbund, ca. 23 cm i diameter. Bages ved 175 grader i ca. 30 min. Er formen ikke helt tæt, kan der lægges et stykke alu-folie under, så sikrer man sig at dejen ikke løber ud i ovnen. Lad kagen afkøle. Læg husblasen i koldt vand. Del æggene og rør blommerne med sukker. Skyl lime-frugten, riv skallen og pres saften af. Pisk hvider og fløde hver for sig. Vrid husblasen op smelt den i limesaften og hæld det i under omrøring i æggemassen. Tilsæt limeskal og crèmefraîche. Vend den piskede fløde i og derefter hviderne. Hældes i formen og stilles koldt i ca. 3 timer. Serveres med skiver af kiwi og purede hindbær.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 8817 gange,
og udskrevet 131 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2015-07-30 16:45:52
Burde det ikke være pasteuriserede æg til fyldet


  -  2014-08-14 19:07:20
der mangler at stå hvor meget fløde der skal bruges


Kirsten  -  2009-07-02 22:10:31
Kan kagen evt. laves dagen før og kan bundene fryses??


Anja  -  2007-10-10 16:00:16
Da jeg lavede tærten brugte jeg 2 dl piskefløde, det gav et godt resultat


janne  -  0000-00-00 00:00:00
hvor meget fløde skal der bruges