Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lam i kål I

Lam i kål I, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Lam i kål I, billede 4 Lam i kål I, billede 1 Lam i kål I, billede 2 Lam i kål I, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1100 gram Lammebov
2000 gram Hvidkål 1 mellem hvidkålshoved vejer ca 2000 gram renset og uden stok.
1.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   


Tilbehør:
Groft rugbrød, sennep
Opskrift:

Skær kødet i ret tykke skiver/stykker.

Gør kålen i stand. Del den i kvarte og skær i 1 1/2 cm. tykke både.

Læg kål og kød lagvis i en tykbundet gryde med salt og peber. Hæld vand ved og læg låg på gryden.

Retten småsnurrer ved svag varme i ca. 2 timer. Tilsæt evt. mere vand.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.2    (95 stemmer)

Opskriften er vist 35189 gange,
og udskrevet 699 gange.


Energi:
KJ total 11397 (2713 kcal)
KJ pr. Pers. 2849 (678 kcal)
Vægt ialt 3250 gram
Vægt pr. Pers. 812 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 350 KJ (83 kcal)
Protein 7.0 gram
Fedt 4.6 gram
Kulhydrat 4.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu