Lam i kål
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker Indsendt : Red: |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær kødet i ret tykke skiver/stykker.
Gør kålen i stand. Del den i kvarte og skær i 1 1/2 cm. tykke både. Læg kål og kød lagvis i en tykbundet gryde med salt og peber. Hæld vand ved og læg låg på gryden. Retten småsnurrer ved svag varme i ca. 2 timer. Tilsæt evt. mere vand. Serveres med groft rugbrød, sennep. |
|
Opskriften er vist 42388 gange,
og udskrevet 931 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.3 (133 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne