| |
|
Lam i kål
Lam i kål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
| |
Skær kødet i ret tykke skiver/stykker.
Gør kålen i stand.
Del den i kvarte og skær i 1 1/2 cm. tykke både.
Læg kål og kød lagvis i en tykbundet gryde med salt og peber. Hæld vand ved og læg låg på gryden.
Retten småsnurrer ved svag varme i ca. 2 timer. Tilsæt evt. mere vand.
Serveres med groft rugbrød, sennep.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
1.3
(121 stemmer)
Opskriften er vist 39998 gange, og udskrevet 906 gange.
| |
|
|
KJ total 11397 (2713 kcal)
KJ pr. Pers. 2849 (678 kcal)
Vægt ialt 3250 gram
Vægt pr. Pers. 812 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 350 KJ (83 kcal)
Protein 7.0 gram
Fedt 4.6 gram
Kulhydrat 4.3 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|