Ugemadplan Uge 45 - 2016

Mandag:
Kyllingelår på Provence kartoffelbund

Tirsdag:
Apotekergryde

Onsdag:
Bøf Lindstrøm

Torsdag:
Mortensand stegt med æbler og svesker

Fredag:
Farseret svinemørbrad

Lørdag:
Bjørns oksehaleragout

Søndag:
Kartoffelmos med skinketern



Fisk:
Spinat- og fiskefad

Fisk:
Havtaskehale i baconsvøb med kompot af rødløg



Salat:
Rødkålsalat med appelsin



Forret:
Kanapé med laks og avocado



Vegetar:
Dal tarkari (Flækkede ærter med grøntsager)



Dessert:
Bagt æblekage med sprødt låg



Bradepandekage:
Friisenborg bradepandekage med æbler



Tema:
Aspargessuppe (Dåseasparges)




Her kan du udskrive alle opskfrifter i ugemadplanen, uden kommentar.