Ugemadplan Uge 23 - 2016

Mandag:
Panerede koteletter med grønne asparges og kryddersmør

Tirsdag:
Hurtig krydret kalkungryde

Onsdag:
Timianpandekage med spidskål og oksekød

Torsdag:
Krebinetter med stuvet spinat

Fredag:
Kylling med rygeost og dampede grønsager

Lørdag:
Bjørns dyrekølle

Søndag:
Ostegratineret skinkeschnitzel med svampe



Fisk:
Dampet rødspætte med hvide asparges og hollandaise

Fisk:
Stegt hornfisk med purløgscreme og nye kartofler



Salat:
Waldorf salat



Forret:
Røget dyrkølle med creme



Vegetar:
Pirogger med fetafyld



Dessert:
Rabarbersuppe (Kold)



Bradepandekage:
Bradepandekage med smørcreme



Tema:
Dyrekølle med kanel på kuglegrill




Her kan du udskrive alle opskfrifter i ugemadplanen, uden kommentar.