Ugemadplan Uge 22 - 2016

Mandag:
Kyllingelår på Provence kartoffelbund

Tirsdag:
Pølserisotto

Onsdag:
Bøf Lindstrøm

Torsdag:
Kalkunbryst m./ frisk pasta

Fredag:
Krebinetter med stuvede hvide asparges

Lørdag:
Sprængt oksespidsbryst med dampede grønsager

Søndag:
Sprængt oksebryst i champignonsauce med pasta



Fisk:
Dampet hornfiskeruller med grov sennepscreme

Fisk:
Stegt rødspætte med aspargessaute



Salat:
Blomkålssalat med bacon



Forret:
Friskpillede fjordrejer på franskbrød



Vegetar:
Ovnbagt spidskål med nye kartofler og tofu



Dessert:
Rabarberkage med rasp og flødeskum



Bradepandekage:
Bedstefar med skæg, rabarber



Tema:
Grill-spyd




Her kan du udskrive alle opskfrifter i ugemadplanen, uden kommentar.