Ugemadplan Uge 20 - 2016

Mandag:
Grillet oksemørbradbøf med asparges- og kartoffelsalat

Tirsdag:
Stegte kalkunlår

Onsdag:
Farseret Blomkål

Torsdag:
Moussaka

Fredag:
Berberiandebryster med pebersovs

Lørdag:
Forårets skinkegryde

Søndag:
Baconæggekage



Fisk:
Hornfisk med rabarberkompot

Fisk:
Bagt helleflynder med paprika- og citronsmør



Salat:
Lun kikærtesalat med skvalderkål og æbler



Forret:
Bagt hornfisk med grov sennepscreme



Vegetar:
Aspargesret med broccoli og squash ( Fedtfattig )



Dessert:
Rabarber trifli



Bradepandekage:
Bradepandekage med rabarbermarengs



Tema:
Barbeque marineret svinemørbrad




Her kan du udskrive alle opskfrifter i ugemadplanen, uden kommentar.