Ugemadplan Uge 19 - 2016

Mandag:
Marokansk kyllingestuvning med safran og abrikoser

Tirsdag:
Persillekoteleter

Onsdag:
Hakket oksekød med kartoffellåg

Torsdag:
Kalkunschnitzel med citronsauce

Fredag:
Svinemørbrad på sommergratin

Lørdag:
Kalv i asparges

Søndag:
Club Sandwich m/karrydressing



Fisk:
Stegte ål med kartofler og persillesovs

Fisk:
Gæstefad med varmrøget laks



Salat:
Hvid aspargessalat



Forret:
Citronmarineret laks



Vegetar:
Aspargestærte



Dessert:
Fragelite med jordbærflødeskum



Bradepandekage:
Jordbærkage med citronglasur



Tema:
Grillet ørred (Fileteret)




Her kan du udskrive alle opskfrifter i ugemadplanen, uden kommentar.